Kesäkukka-pentue

bordercollie
Pennut syntyivät 28. kesäkuuta 2023
♂ 2 ♀ 2

Pentueesta


Pentue on Titan toinen ja viimeinen. Titta on helposti itselleni tunnearvollisesti tärkein koira jonka tämän harrastuksen parissa olen omistanut. Vilinän bordercollie uran ensimmäinen koira jonka kuoppausta olen vältellyt kaikin voimin. Ensimmäisen pentueen Titalle teetin 2020 juhannuksen paikkeilla jolloin kennelin toiminta oli vielä pääosin instagramissa. Pentueeseen syntyi 7 upeaa pentua joista suurin osa jäi syntymä seuduilleen instagramiin. Nyt on kuitenkin aika jättää pikkuhiljaa hyvästit Titalle vaikka se pahalta tuntuisikin. Titta on valioitunut kaikissa lajeissa missä se on kisannut eikä näyttelyistä ole odotettavissa mitään pääpotteja. Mikä siis parempi tapa hyvästellä rakas koira kuin pentue josta voin napata itselleni nuoremman kopion emästään!

Pentueen isä on sama kuin kolme vuottakin sitten. Röllin loin tuolloin varta vasten Titan sulhoksi jonka piti jäädä evm koiraksi mutta otin sen hetkeksi kisaamaan ennen kuin jätin hänelle hyvästit. Kisoissa ei Röllillä tullut mainetta eikä mammonaa vain ura jäi hyväksyttyihin tuloksiin paimennuksen perusradassa ja vesipelastuksen soveltuvuuskokeessa näyttelytuloksista puhumattakaan. Olin kuitenkin reipas ja tein Röllille nyt uudet sivut jotka on selvemmät kuin edeltävät kivikautiset sivun riekaleet.

Titta vaikka evm sukuinen onkin on saanut kennelin liitteen nimensä eteen sillä se oli jokseenkin tapana instagramissa. Titan sukua olen kuitenkin jokseenkin miettinyt tässä ajan varrella ja sen evm veljelle ajattelin vuosia sitten keksiä enemmänkin tarinaa. Titalla siis on kanonisesti veli joka on siskonsa lailla ruskea tri ja nimi oli Vilinän One Time More. Kutsumanimeä hän ei koskaan saanut niin ainakaan että sen muistaisin mutta hän asui virtuaalisessa Suomessa niin että kävi kuitenkin usein perheensä kanssa Sveitsin rinteillä. Kaksikon nimettömäksi jääneen isän punaisten geenien on täytynyt olla vahvat sillä äidiltä tullut musta ei tullut nähdyksi kummassakaan ja emältä luultavimmin löytyy omastakin takaa joitakin ruskeita geenejä.

Rölli jätti tämän maailman 2021 alkupuolella mutta sitä ennen otettiin herrasta pari pakastetta joiden avulla tämä pentue on mahdollinen. Titan ja Röllin ensimmäinen pentue sai nimensä ruusuista eikä tälläkään kertaa olla kaukana sillä nimi teemaksi valikoitui kesäkukat joista omasta mielestä saa kivoja nimiä pienille hurrikaanin aluille!

Vanhemmat


isä. Ainoan Kerran Limoges
"Rölli"
emä. Vilinän One Time Only
"Titta"

kuva © Vilppu

kuva © Vilppu

A/B, 0/0, 0/1, LTV0, SP0
blue merle
Säkä: 51cm
evm-suku

Omistaja: Vilppu
BH, ATDs, vPVA, RTK4, vRTV, vVPVA, TK4, vFIN TVA, vAVA, vHYVA, ATDd, vCCV, MEKAVA, ATDc, vAPVA
A/A, 0/0, 0/0, LTV0, SP0
ruskea tricolour
Säkä: 48cm
evm-suku

Omistaja: Vilppu

Pennut


Vilinän Tähtisilmä "Nette" narttu VTR-25573 A/B╎0/0╎0/0╎LTV0, SP0 om. Vilppu
Vilinän Miljoonakello "Milli" narttu VTR-00000 A/A╎0/0╎0/0╎LTV0, SP0, VA0 om. Dee
Vilinän Tulikruunu "..." uros VTR-00000 - om. Rhea Auclair
Vilinän Hopeakäpälä "Hope" uros VTR-25574 - om. Dana

Sukupuu


i. Ainoan Kerran Limoges
bc, 51cm
ii. Tuntematon
bc
iii. Tuntematon
bc
iie. Tuntematon
bc
ie. Tuntematon
bc
iei. Tuntematon
bc
iee. Tuntematon
bc
e. Vilinän One Time Only
bc, 48cm
ei. Tuntematon
bc
eii. Tuntematon
bc
eie. Tuntematon
bc
ee. Tuntematon
bc
eei. Tuntematon
bc
eee. Tuntematon
bc

Pentujen tilastot


Sukusiitosprosentti: 00,0% Lonkat:
Tutkittu 2/4
A 75%╎B 25%╎C 0%╎D 0%╎E 0%
Kyynärät:
Tutkittu 2/4
0 100%╎1 0%╎2 0%╎3 0%
Polvet:
Tutkittu 2/4
0 100%╎1 0%╎2 0%╎3 0%
Selkä LTV:
Tutkittu 2/4
0 100%╎1 0%╎2 0%╎3 0%╎4 0%
Selkä SP:
Tutkittu 2/4
0 100%╎1 0%╎2 0%╎3 0%╎4 0%