Tämä on virtuaalinen rotuyhdistys! - This is a sim-game breed association!

Kasvattajalista

vSHEY listaa kaikki shetlanninlammaskoiria kasvattavat kennelit mielellään sivuilleen! Voit lisätä oman kennelisi listaan täyttämällä kasvattajalomakkeen johon pääset alta löytyvästä napista!
Indigo Land Tanska Dee

"Maaliskuussa 2021 alkunsa saanut kennel Indigo Land sijaitsee kauniissa tanskalaisessa Skagenin pikkukylässä. Kasvatustavoitteisiimme kuuluvat tasasukuisuus, rodunomainen rakenne, sopivuus harrastuskoiraksi erityisesti paimennukseen ja terveys. "

Leafste Freon's Suomi Vilppu

"Leafste Freon on 2021 loppupuolella alkunsa saanut kennel Etelä-suomesta. Tavoitteena meillä on terveet ja hyväluonteiset koirat, niin näyttely tähdiksi, kuin myös paimennuksen pyörteisiin."

Magnild Norja Nessu

"Magnild on Norjan Tromssassa sijaitseva pikkuinen kennel, jossa kasvatetaan sekä shetlanninlammaskoiria että muutamia muita rotuja. Meillä koirat kisailevat luonnollisesti paimennuksessa ja näyttelyissä, mutta myös muissa lajeissa. Tavoitteena meillä on kasvattaa kauniita ja terveitä, rodunomaisia shetlanninlammaskoiria."

Section 37 Suomi Ghost

"Suomessa sijaitseva virtuaalikennel Section 37 sai alkunsa kesäkuussa 2023. Kasvatuksessa meille tärkeintä on koirien terveys, ja pyrimme antamaan kasvateillemme parhaat mahdollisuudet menestyksekkääseen elämään heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Koiramme kisaavat tavoitteellisesti paimennuksen lisäksi myös parissa muussa rodunomaisessa lajissa."

Sotasielun Suomi Salama

"Sotasielun kennel on perustettu elokuussa 2020 ja pienet pörröiset paimenet ovat kulkeneet mukana koko ajan vähän vaihtelevalla menestyksellä. Tavoittelen kasvatuksessani terveitä ja rodunomaisia shetlantilaisia, joista on harrastuskaveriksi monenlaiseen menoon. Erityisen tärkeänä pidän rodun paimennustaipumuksen ylläpitoa."