Flasher Donum Vitae

Perustiedot


KutsumanimiRiver RekisterinumeroVH22-053-0035
Rotunorjanvuonohevoen Säkäkorkeus143cm
Sukupuoliori Väriruunihallakko
Syntynyt07.06.2013 KasvattajaPaul Flasher (evm)
Ikä10v (irl ikääntyminen) Omistaja (url)Aliisa Hämeenkoski
PainotusEsteet & hauskanpito OmistajaVilppu, VRL-15047
KoulutustasoHeA, Re 80cm KotitalliCedarhill's Stables

River on poni mitoissa toimiva, ei niinkään tuhattaituri. Helposti lihahtava River on oriksi luonteeltaan täyttä kultaa. Ainoat jekut tapahtuu kun selässä lötköttävä ratsastaja vaipuu liian syvälle omiin ajatuksiinsa. River on kaikkien kaveri ja ystävystyy helposti kaikkien kanssa. Se on niin kiltti ettei se välitä vaikka kissa nukkuisi sen selällä, taitaisi vain ajatella että mukava lämpötyyny sille laitettiin. Jos Ripalta itseltään kysyttäisiin niin ruokavalio voisi hyvinkin koostua pelkistä omenista lisä omenamehulla höystettynä. Vielä kun asuttiin Suomessa niin tehtiin virhe ja laitettiin River tarhaan liian lähelle omenapuuta ja hetken kuluttua tarhassa jökötti narut kireällä kirahviksi muuttunut River kurkottaen maahan tippuneisiin omeniin.

Ratsastaessa River köpöttelee kiltisti (joskus erittäin laiskasti) milloin missäkin askellajissa. Parhaimmillaan River on esteillä ja rennoilla maastolenkeillä. Koulussa River on vähän kiusallinen, jalat on aina jotenkin solmussa eikä siitä tule muutenkaan hirveästi mitään.

Lentokoneella matkustaessa River paisuu ilmapalloksi, jonka takia sille pistetään painepuku päälle, ja vakuutetaan sen näyttävän komealle herralle sinisessä. Tien päällä River matkustustaa kiltisti tönöttäen useitakin tunteja. Taitanee herra vain vedellä lonkkaa kun perille päästyä kopista peruuttaa “mitä tapahtuu” näköinen otus.

Vaikka tähän ehkä sainkin Riverin kuulostamaan joka lapsen unelma ponilta niin pitää muistaa että herra kulkee aina pilke silmäkulmassa ;)

Sukutaulu


i. Flasher Sugarpop
evm
ii. Tuntematon
evm
iii. Tuntematon
evm
iie. Tuntematon
evm
ie. Tuntematon
evm
iei. Tuntematon
evm
iee. Tuntematon
evm
e. Flasher Firefly
evm
ei. Tuntematon
evm
eii. Tuntematon
evm
eie. Tuntematon
evm
ee. Tuntematon
evm
eei. Tuntematon
evm
eee. Tuntematon
evm

Päiväkirja


11.07.2023

Juhannuksen aikoihin pakattiin kamat ja lähdettiin Norjaan kisaamaan esteillä! Luokaksi valittiin 80cm ja rata suoritettiin niinkin hyvin kuin 53,69 sekunnissa. Ja mikä yllättävintä oli se että aika pisti meidät ensimmäiselle sijalle joka loppujen lopuksi pyöristyi hopeaan! Nää oli Riverin vuoden ensimmäiset kisat ja mentiin vähän niin ja näin fiiliksillä ilman odotuksia mistään sijoituksesta. Ennen starttia River jännitti vähän joka sai myös meikäläisen vähän ajattelemaan worst case scenarioita. Jännitys oli kuitenkin turhaa sillä radalle astuessa River pisti fiksu poni joka tietää mitä tekee-kytkimen päälle ja esteet meni liitäen yli. Ainoat valitukset päivästä laskeutuu yhdelle esteelle jolla pöly tai vastaava kulkeutui kyydissä hytkyjän nenään ja aivastaessa valokuvaajat päätti ottaa parhaat kuvat...

21.11.2022

Sadetta on pukannut koko päivän, mutta näin illan tullen lämpötilat laskivat tarpeeksi muuttaen veden lumeksi! Maa on vieläkin loppukesän super helteiden jäljiltä hiukan liian lämmin, että tämä lumi tänne jäisi, mutta eiköhän se pian tule talvi tänne Englantiinkin. Töissä oli tänään sen verran kiirettä, että väsymys iski matkalla tallille niin lujaa ettei Riverin kanssa mitään maailmaa valloittavaa taidonnäytettä vedetty vaan tyydyttiin rentoon puomien ylittelyyn maneesissa. Jossain väsymyksen tuomassa koomassa olin sitten jaksanut letittää Riverin harjan ja hännän ihan nätille ketjulle.

28.10.2022

River toivottaa kaikille kauhistuttavaa halloweenia! Ripan harjaa ei oo leikattu ikuisuuteen ja kostean ilman ja lettien jälkeen sille muodostuu vielä ihanat kiharat niin näyttää vielä upeammalta. Toki sitä on sitten mukava harjata kun koko ajan takussa.

01.06.2022

Taas jäi postailut vähäselle… Mutta elossa ollaan! River on kotiutunut hyvin uuteen talliin! Enihau me mentiin tänään kävelylle Ripan kanssa ja Cedarhill’sin tallikoira Raziel päätti tulla mukaan. Ehkä mä hommaan joku päivä omankin koiran ettei tarvii tallikoiria lainailla lenkeille ‘:D Täällä on alkanut olemaan ihanan kesäistä ja lämpötilatkin on nousseet mukavan tienoille. Kesän suunnitelmiin kuuluu mahdollisesti estekisoja ja Suomessa perheen ja kavereiden luona kyläilyä!

04.03.2022

Me ollaan tekemässä lähtöä kohti englantia! Eikä sinne nyt pääse muuten kuin lentämällä. Siellä Riveriä odottaa @cedarhillsstables :in tilukset ja itseäni kerrostalo asunto! River on muutaman kerran ollut lentokoneessa ja käppäillyt sieltä aina ilmapallona ulos. Auttamaan turvotuksissa me ostettiin Riverille mittatilaus painepuku! Iskä kutsuu sitä smurffi puvuksi😂On se vähän haikeaa lähteä ja jättää kaikki tutut ihmiset mutta olen varma että Englannista löytyy uusia tuttavuuksia. Hyvästi Suomi nähdään taas lomilla!

02.03.2022

Kaksi vuotta sitten Riverin kotitalli sai purkutuomion pahojen homehaittojen takia ja nämä vuodet me ollaan vietetty Evenan ratsastuskoulun yksäri puolella. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa maisemia. Nappasin Riveristä vielä rakenne kuvan Evenan käytävällä “muistoksi” vanhasta tallista ennen kuin annan uusien tuulien puhaltaa meidät uusiin seikkailuihin.

River on virtuaalihevonen!╎River is a sim-game horse!
Kuvat © Vilppu, ellei toisin mainita!
Tausta © Pixabay